Dé specialist in totaalrenovatie voor Oost-Vlaanderen

Jong van geest

Electrosolutions is een innoverend bedrijf met een jonge, flexibele geest en een hart voor de klant.
Wij zijn uw partner voor totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen en daarbuiten. Concreet staan wij in voor installatie, advies en afwerking voor verlichting, toegangscontrole, verwarming, sanitair en domotica.

Zaakvoerder en stuwende kracht

Stuwende kracht achter Electrosolutions is zaakvoerder Giovanni Defenin die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de sector, en dat zowel voor particulieren als in de industrie. Zijn visie en ondersteuning zijn van grote betekenis voor onze totaalrenovaties en staan synoniem voor:

  • betrouwbaarheid
  • stiptheid
  • perfectie
  • flexibiliteit

U vraagt, wij draaien

Bij elke totaalrenovatie komen de wensen en behoeften van de klant steeds op de 1e plaats. Voor ons  zijn de werken pas klaar wanneer u tevreden bent en na afronding van het project bieden wij een jarenlange ondersteuning en service. Ook voor dringende interventies kunt u steeds op ons rekenen, zelfs buiten Oost-Vlaanderen. Afhankelijk van de ernst van de zaak zijn we binnen de 2 uur ter plaatse om uw installatie zo snel mogelijk (weer) operationeel te maken.

Alleen het beste is goed genoeg

Bij Elektrosolutions gaan we voor niks minder dan het beste. De producten en materialen die wij gebruiken en verwerken zijn altijd van de beste kwaliteit. Wij werken alleen maar samen met gerenommeerde merken die elk op hun beurt hun degelijkheid bewezen hebben. Zo kunnen wij u een afwerkingsgraad en degelijkheid garanderen die aan de strengste eisen voldoet. Ook investeren wij graag in de laatste nieuwe snufjes voor een optimale rentabiliteit.

Vraag professioneel advies

Bent u op zoek naar een partner voor totaalrenovatie in Oost-Vlaanderen? Neem dan vrijblijvend contact op met specialist Electrosolutions. Wij delen onze visie op uw project graag met u.
Van totaalprojecten in renovatie en nieuwbouw tot deeloplossingen, bij Electrosolutions vindt u altijd wat u zoekt!

Waarom kiezen voor Electrosolutions?

  • Totaalrenovatie: één aanspreekpunt van begin tot eind
  • 20 jaar ervaring
  • Zowel voor particulier als kmo
  • Ondersteuning en service tot in de kleinste details
  • Producten van de beste kwaliteit